Manualul de conformare cu legislația concurenței

In cadrul activitatilor continue de conformare cu legislatia care ii este aplicabila, Consiliul Director a realizat o actualizare a procedurilor referitoare la legislatia concurentei. Documentul adoptat de Consiliul Director, care contine recomandari catre membri cu privire la respectarea legii concurentei poate fi consultat aici: #01_Manual de conformare – ARMA.

ARMA are reguli clare cu privire la respectarea normelor de concurenta de catre membrii, angajatii si colaboratorii sai, nefiind admise comportamente care ar putea aduce atingere normelor de dreptul concurentei.

Unul dintre principiile calauzitoare ale Asociatiei este acela de a nu interfera cu activitatea comerciala a membrilor sai.

Un alt principiu pe care Asociatia il respecta este acela de a veghea ca in cadrul activitatilor Asociatiei sa nu apara intelegeri sau practici care ar putea aduce atingere normelor de dreptul concurentei.

Avind in vedere aceste principii, Asociatia le cere membrilor sai sa aiba un comportament bazat pe respectarea, insusirea si aplicarea dispozitiilor legale din materia concurentei.